You’re Invited

Ondernemer Vincent Breuseker lanceerde begin 2017 de exclusieve dienstverlening You’re Invited. You’re Invited is een uitnodiging aan gedreven ondernemers, artiesten, BN’ers, topsporters en andere welgestelden die graag volledig in de watten gelegd willen worden.

Waar moeten we deze blog over You’re Invited plaatsen, of beter gezegd in welke categorie plaatsen we deze blog? De blog kan in de categorie fashion, maar ook in travel of food. Eigenlijk is dát alleen al de reden om te spreken met Vincent Breuseker.

Na een leuk gesprek met Vincent (de oprichter en eigenaar) van You’re Invited is Melle’s Catch een stukje wijzer geworden in de wondere wereld van personal conciërges. Uiteraard zou Melle’s Catch, Melle’s Catch niet zijn als we onze lezers niet zouden meenemen in het verhaal achter You’re Invited. Het eerste contact werd gelegd tussen Vincent en Charlie via LinkedIn en uiteindelijk heeft dit geleid tot deze blog.

Als lezer denk jij misschien wat is You’re Invited en wat is een personal conciërge? Laat ons het je uitleggen. You’re Invited is een uitnodiging aan gedreven ondernemers, topsporters, BN’ers, artiesten en andere welgestelde die graag volledig in de watten gelegd willen worden. Vincent geeft aan dat You’re Invited hun leden een personal conciërge aanbiedt die het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor hen klaar staat.

You’re Invited biedt up to date informatie over de populairste clubs en (Michelin) restaurants, regelt de VIP reserveringen en verzorgt iedere opdracht tot in de puntjes. En hier blijft het niet bij, Vincent: ‘deze service is tevens in te schakelen voor wereldwijde privéjet vluchten, verhuur van de meest luxe wagens, diverse jachten en premium hotel overnachtingen‘.

Wanneer maken mensen hier gebruik van? Wij bieden regelmatig VIP- tickets aan voor evenementen zoals Formule 1, (inter)nationale voetbalwedstrijden en speciale concerten van grote artiesten. Met ons actuele aanbod aan hotels, restaurants, cultuur en entertainment kunnen onze lezen met al hun persoonlijke hospitality wensen bij ons terecht.

Maar naast VIP- tickets kunnen we bij You’re Invited ook een lunch of diner in een toprestaurant regelen. Of het hierbij gaat om restaurants in de directe omgeving of de meer toonaangevende en bekendere sterrenrestaurants in het buitenland, dat maakt geen verschil. Door onze nauwe internationale samenwerkingen, streven wij er naar om een reservering binnen 15 minuten te verwerken en te bevestigen.

Iedereen die You’re Invited inschakelt, krijgt een personal assistant toegewezen. Hij of zij laat niets aan het toeval over en hij of zij is te allen tijde bereikbaar voor de leden via een speciaal telefoonnummer.

Nog nooit gehoord van You’re Invited? Dat zou kunnen, maar de laatste tijd heeft de dienstverlening van You’re Invited grote media aandacht in Nederland gekregen van o.a. Quote, Algemeen Dagblad, Radio 538, RTL Boulevard en diverse horeca vakbladen.

Vincent: ‘Wij werken momenteel samen met ruim 100 verschillende clubs, hotels en restaurants in Europa, Dubai en USA en vertegenwoordigen diverse grote firma’s zoals Heineken en Holland Casino op het gebied van relatiebeheer cq. klantenbinding’. You’re Invited bediend bijvoorbeeld ook diverse voetballers op het hoogste niveau: spelers uit de Eredivisie, maar ook in de Serie A, Premier League, Bundesliga, Super Lig (Turkse competitie) en Ligue 1 (Franse competitie). Het aantal leden groeit wekelijks, waaronder zeer prominente namen uit de voetballerij, showbizz en het bedrijfsleven.

Stel je voor dat iemand lid wilt worden van You’re Invited, hoe veel kost dat? Het lidmaatschap van You’re Invited bedraagt € 1000,00 ex. BTW per jaar en is jaarlijks opzegbaar.

Is dit iets voor jou? Wil jij gebruik maken van de service die You’re Invited aan haar leden biedt? Schrijf je in op de website! En vergeet niet te liken en volgen op Instagram.

Foto’s: You’re Invited.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s