Food

Welkom op de food pagina van Melle’s Catch.

Food, wij houden er van! Eten is steeds belangrijker geworden in het leven. Op internet zijn er vele food blogs en food vlogs te vinden over eten en hoe veel kook programma’s kan je tegenwoordig op televisie zien? Ook wij hebben er een mening over. Maar daarnaast willen wij jullie ook tips geven over leuke restaurantjes. We gaan gesprekken aan met restaurant eigenaren en koks.

Marielle houdt van lekker eten. Ze vindt het leuk om verschillende restaurantjes te ontdekken in het prachtige Amsterdam. Want op het gebied van food en eten heeft Amsterdam veel te bieden.
Charlie houdt van koken. Hij vindt het leuk om te experimenteren met verschillende gerechten. Zo heeft hij ondere andere food en kookboeken in de kast staan. Ook gaat hij (samen met Marielle) zeker één keer per week uit eten.

Op Melle’s Catch willen we onze passie voor food, eten en alles wat daarmee te maken heeft delen met jullie. Daarnaast gaan we gesprekken aan met de eigenaren van restaurantjes, met koks en met andere food lovers.

Benieuwd naar meer? Volg Melle’s Catch voor fashion, travel & food!

%d bloggers liken dit: