Travel

Welkom op de travel pagina van Melle’s Catch.

Wat vinden wij reizen fijn! Het geeft ons een vrij gevoel, we vinden het geweldig om nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Travel is the only thing that you buy, that makes you richer. Elk jaar proberen we naar verschillende landen te reizen, citytrips te maken en een echt travel duo te worden.

Marielle ging als kleine meid vaak naar de camping in Zuid-Frankrijk en heeft later mooie reizen gemaakt naar onder andere Bali, Mexico en Curacao. Travel staat voor haar gelijk aan vrijheid, mooi weer, lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten.
Charlie is als kleine jongeman veel naar Spanje geweest en ging in de winter vaak skiën. Samen met Marielle heeft hij onder andere Mexico, Bali, Ibiza, Nice, Rome en Oostenrijk ontdekt. Op zijn travel lijstje staan nog landen als Australië, Nieuw-Zeeland, Colombia en Zuid-Afrika.

Op Melle’s Catch brengen wij onze reizen in beeld, maar ook willen we eigenaren van hotels, villa’s en appartementen in het buitenland interviewen. Wat is hun verhaal, wat hebben zij meegemaakt? Ook willen wij onze volgers inspiratie laten op doen door onze verhalen in de wereld van travel en reizen te delen.

Benieuwd naar meer? Volg Melle’s Catch voor fashion, travel & food!

%d bloggers liken dit: