Melle’s Catch ook op Instagram!

Volg ons via Instagram!

Instagram is natuurlijk hartstikke hot en je hoort er tegenwoordig niet meer bij als je geen Instagram account hebt. Het platform blijft maar groeien en groeien. Ook in 2018 is het vooruitzicht dat meer mensen en ook bedrijven Instagram inzetten als Marketing tool. Dus ook wij van Melle’s Catch hebben een Instagram pagina aangemaakt. Hierop delen we uiteraard leuke kiekjes, toffe ideeën, onze agenda en kunnen jullie ook reageren op dit alles!

Volg jij ons ook? Klik hier en laat ons weten wat jij graag wilt zien!

IMG_2067

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: