ISLAND retreatment op Ameland

Melissa de Haan organiseert ISLAND retreatment op Ameland en bij Melle’s Catch verteld ze waarom.

Melissa de Haan heeft een drukke onderneming genaamd SAUMUR interior & styling. Ze is continue aan het werk en dat merkte ze op een gegeven moment in haar creativiteit. In een gesprek met Melle’s Catch verteld ze meer over haar passie en over ISLAND retreatment!

Melissa de Haan 1
Melissa de Haan begon ISLAND retreatment.

Wat is ISLAND retreatment? Het is een evenement voor vrouwen die drie dagen kunnen genieten van lekker maar gezond eten, verschillende workshops, yoga en nog veel meer op het prachtige Ameland.

Waarom ben je begonnen met het organiseren van ISLAND retreatment? Melissa: ‘Ik wilde weer nieuwe ideeën opdoen, inspiratie in mezelf vinden en nieuwe mensen ontmoeten. En dit alles wilde ik wel in een luxe en mooie omgeving en juist niet met detoxen of met z’n alle bij elkaar in één villa.’

Hoe zou jij het evenement beschrijven? Melissa: ‘Wat ik de mensen altijd vertel is het volgende. ISLAND retreatment bestaat uit verschillende workshops o.a klankschalen, hart chakra’s, stenenkennis en mindfulness, delicious maar healthy food (ontbijt & dinner), yin yoga aan het strand, een massage en een eigen twee-persoonskamer appartement met gezamenlijk zwembad, tennisbaan, squashbaan en wellness. Alle workshops worden door experts gegeven die zelf ook op het eiland wonen. Dit maakt het natuurlijk heel erg leuk en veel interessanter omdat zij je van alles kunnen vertellen over Ameland. Tijdens het retreat ontdek je plekken in en rondom het dorpje Hollum. Zelf kom ik al 24 jaar op het eiland en ik vind hier inspiratie, kracht en rust. Dit is iets wat ik graag andere vrouwen ook wil laten ervaren gecombineerd met het retreatment. Het retreatment is voor 12 tot 20 vrouwen. De groep is klein zodat er ook individuele aandacht gegeven kan worden.’

ISLAND retreatment (4)

Ik organiseer ISLAND retreatment omdat wat ik zelf ervaar op het eiland dit ook andere mensen wil laten ervaren, puur uit voorliefde voor het eiland en om mensen blij te maken. Het retreatment is geschikt voor vrouwen die genieten van heerlijk eten, inspirerende workshops en houden van socializen op één van de mooiste plekken van Nederland!

Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website en schrijf je in voor het volgende retreatment van 7 tot 9 september 2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: