Mossel Oost

Mossel Oost is een restaurant in Amsterdam Oost waar je in de lente en zomer heerlijke mosselen kunt eten en wanneer de herfst begint weer aan kunt schuiven voor Fondue Oost. Geniaal.

Een nieuwkomer in Amsterdam Oost, Mossel Oost. Alhoewel nieuwkomer, ze zaten al een tijdje in het pand waar ze nu in zitten alleen jij kent ze waarschijnlijk als Fondue Oost. Tijdens de zomer maanden wordt dit omgetoverd tot een restaurant waar mosselen gegeten worden. Wanneer de herfst weer begint, wij moeten er voorlopig even niet aan denken, komt Fondue Oost weer terug. Want in de herfst en winter heeft niemand trek in mosselen. En in de lente en in de zomer heeft niemand trek in fondue. Zo simpel en toch zo geniaal.

 

Gelegen in de Javastraat vind je dit gezellige restaurantje en het is een bezoekje waard als jij gek bent op mosselen. Op een fijne zomeravond hebben wij genoten van heerlijke mosselen. Hashtag foodporn komt weer terug in een blog! Want wat was het lekker. Op het menu van Mossel Oost staan vier verschillende pannetjes: de klassieke pan met mosselen, mosselen met room, Spaanse mosselen (iets pittiger, heerlijke chorizo, een aanrader) en Thaise mosselen (met rode peper en koriander). Daarnaast kan je patat en brood bestellen. De wijntjes en biertjes smaken zeker in de zomeravonden, op het terras nog beter dan normaal!

Benieuwd naar het verhaal achter Mossel Oost? Vraag het aan het personeel. Super vriendelijk, in voor een praatje en geven goed advies als je daarom vraagt. Voor ons altijd een bevestiging dat men je serieus neemt. Wij van Melle’s Catch willen we jou alvast een smakelijk eten wensen in Amsterdam Oost bij Mossel Oost!

PS vergeet het toetje niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: