OppoSuits Deluxe

OppoSuits Deluxe, een gloednieuwe exclusieve blazercollectie voor heren!

Het idee voor OppoSuits ontstond tijdens een reis door Zuidoost-Azië. Sindsdien is het merk in een niet te stoppen stroomversnelling gekomen en heeft het de hele wereld bekendgemaakt met het concept “formal wear with a twist”. Het Nederlandse kledingmerk biedt kleding aan voor mannen, vrouwen en jongens, die wereldwijd verkocht wordt via OppoSuits’ eigen kanalen, maar ook via lokale verkleedwinkels en bekende internationale warenhuizen als Macy’sSelfridges en Kohl’s. Naast hun eigen designs werkt het OppoSuits samen met grote merken als Marvel, Star Wars en Nintendo om exclusieve producten te creëren. In de laatste zes jaar heeft het bedrijf diverse collecties opgezet met in totaal meer dan 100 verschillende stijlen. De multinational heeft nu meer dan 50 medewerkers, die werken vanuit kantoren in Roelofarendsveen, Amsterdam en New York City.

En nu lanceert OppoSuits een gloednieuwe exclusieve blazercollectie voor heren: OppoSuits Deluxe. De lijn bestaat uit zeventien unieke items, onderverdeeld in zes iconische thema’s: Christmas, Uniform, Outer Space, Supportswear, Retro en Tropical. De jasjes zijn vanaf €125 te koop via opposuits.nl en later dit jaar bij geselecteerde retailers.   

4

Zelfde visie in een nieuw jasje
Sinds de oprichting in 2012, is het merk op een missie om de grenzen van de traditionele formal wear markt te verleggen en te inspireren met het gedachtegoed ‘het leven niet te serieus te nemen’. Dit heeft geresulteerd in de creatie van honderden eye-catching pakken, voor talloze gelegenheden als Kerstmis, Halloween en vrijgezellenfeesten.   

De introductie van de OppoSuits Deluxe collectie markeert een evolutie van het merk. De blazers zijn ontworpen met dezelfde visie als de algemene OppoSuits collectie, maar op een subtielere en luxueuzere manier uitgewerkt. Voor mannen die niet bang zijn zich te onderscheiden, maar de voorkeur geven aan een meer sophisticated look. De kwalitatief hoogwaardige statement jasjes lenen zich dan ook voor zowel bijzondere gelegenheden als het dagelijks leven. 

1

It’s all in the details 
In elk jasje zijn talloze details te vinden in de stof, voering, labels & applicaties, die met een knipoog naar het betreffende thema verwijzen. Zo heeft bijvoorbeeld het marineblauwe katoenen Captain jasje (uit het Uniform thema) een krijtstreep die bij nadere inspectie morsecode blijkt te zijn, heeft de comfortabele Sports Jersey (uit het Supportswear thema) een voering met traditionele Amerikaanse fast food-print, en kun je vanaf heden op elk feestje foutloos de Macarena dansen, dankzij de instructies aan de binnenkant van het denim Bolt jasje (uit het Retro thema). 

5

Benieuwd naar meer? Ga snel naar de website van OppoSuits! Volg Melle’s Catch voor meer leuke blogs over fashion, travel en food.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: