Andar Wallets

Andar Wallets, voor mooie leren portemonnees. Simpel, maar erg gebruiksvriendelijk.

Instagram blijkt toch wel een hele goede plek te zijn om in contact te komen met verschillende merken. Ook nu kwam via Instagram het berichtje van Andar Wallets voorbij. Ze hadden Charlie’s profiel gezien en waren er zeker van dat wij het juiste profiel hadden om een stukje marketing voor hen te doen. Ze hebben Melle’s Catch bekeken, onze Instagram profielen en zij hadden het gevoel dat wij hun verder konden helpen. Dat is natuurlijk een mooi compliment voor ons, want zo lang zijn we nog niet bezig en zo veel tijd als we ervan tevoren wilde insteken hebben we tot op heden ook nog niet kunnen doen. Toch groeien we langzaam maar zeker en dit soort berichten helpt enorm wat betreft de motivatie om toch weer tijd te maken voor het schrijven van een nieuwe blog.

Wat nog meer helpt is dat we merken dat de blogs gelezen worden en ook nog eens leuk gevonden worden. Op onze laatste blog over Capitola Watches hebben we enorm veel leuke berichten gekregen. Onze familieleden, vrienden, collega’s en teamgenoten van de voetbal hebben allemaal aangegeven een blik te hebben geworpen op de website van Capitola. Een aantal heeft zelfs een horloge besteld! Just to be sure, je kan nog steeds gebruiken maken van de kortingscode MELLESCATCH en je ontvangt 15% korting.

Terug naar Andar. Wederom een melding via Instagram. Andar Wallets is een merk wat oorspronkelijk uit Amerika komt. Ze maken simpele, maar kwalitatief goede leren producten. Je kan bijvoorbeeld verschillende portemonnees (wallets) aanschaffen, maar ze verkopen ook leren telefoon hoesjes voor verschillende iPhones en verschillende Samsung telefoons. Wat opvalt is de simpele website die ze hebben, maar ook de pop-ups op de website. Zo kan je een gratis product van Andar winnen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, je krijgt een pop-up waarop staat aangegeven dat je 25% korting krijgt op je aankoop als je aankoop boven de 100,- dollar is en verder worden er steeds adviezen gegeven over wat je ook zou kunnen kopen. Wat ons betreft is het wat veel, maar het positieve ervan is dat je wel op de hoogte bent van de verschillende kansen en kortingen.

Wij hebben zelf gekozen voor de Monarch. Een simpele, mooie portemonnee. We kozen voor de kleur donkerbruin. We kregen hem binnen 7 werkdagen binnen en het is werkelijk waar een prachtige portemonnee en Andar komt zijn belofte wel na. Het is een simpele maar kwalitatief goede portemonnee. Erg gebruiksvriendelijk, je kan er meerdere pasjes en contant geld in kwijt. Wat ons betreft een goede aankoop.

De website van Andar is trouwens prachtig. Alles staat goed uitgelegd, je ziet zelfs filmpjes van de verschillende artikelen die ze verkopen, de foto’s van de portemonnees en telefoonhoesjes zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Hierdoor weet je wel dat je kwaliteit koopt.

Ook wij zijn toch een klein beetje huiverig wanneer we een dergelijke aankoop doen, want je weet het maar nooit of je het wel krijgt. Daarnaast is het voor ons ook allemaal redelijk nieuw, we zijn geen influencers die wekelijks spullen toegestuurd krijgen om hiermee op de foto te gaan en dit product via Social Media kanalen (vaak Instagram) aan te prijzen. We krijgen een product aangeboden met een goede korting in ruil voor een blog maar voor ons is het nog een beetje onwerkelijk dat alles goed gaat.

De komende blogs zullen onder andere gaan over onze reis naar Ibiza, een barber in Amsterdam, een fashion grootheid in Nederland, een koffietentje en wie weet wat er daarna weer gaat komen. Mochten onze lezers en volgers nog suggesties hebben dan zien we die graag tegemoet.

We hopen dat jullie genoten hebben van de blog over Andar Wallets! En we zien graag een like op de blog tegemoet.

maxresdefault

Eén gedachte over “Andar Wallets”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: