Capitola horloges

Capitola horloges, simpel en mooi. Bestel nu met kortingscode MELLESCATCH en ontvang 15% korting.

Het bijft voor ons toch een beetje vreemd. We zitten samen rustig op de bank tv te kijken en een beetje met onze telefoon te spelen. Totdat we ineens worden benaderd door een horloge merk uit Spanje via Instagram. Of wij het leuk vinden om een horloge te ontvangen met een mooie korting en dat we dan ook onze volgers een kortingscode kunnen geven om ook een horloge te scoren op hun website.

Twee zussen uit Spanje waren het zat dat de aankoop van een mooi horloge ook gelijk een dure aangelegenheid is. Een mooi horloge van goede kwaliteit kost tegenwoordig al snel minimaal 100,- euro. Dit moest anders vonden ze en ze besloten Capitola op te zetten. De naam Capitola komt uit Amerika, het is een klein maar leuk en rustig dorpje langs de kust van Californië. De twee Spaanse zussen hadden veel reizen gemaakt maar toen ze Capitola tegenkwamen waren ze op slag verliefd op de prachtige omgeving en dus besloten ze het horlogemerk Capitola te noemen. Simpel, maar mooi!

De marketing acties die het merk uitvoert zijn heel erg gericht op de mens en dat is wat ons ook aansprak. Ze sturen mensen over de hele wereld een berichtje met de vraag of zij geïnteresseerd zijn in het kopen van een horloge met korting en daarna kan je ook nog een eigen kortingscode aanmaken om je volgers, vrienden en familie korting te geven. Het is als een olievlek die zich enorm snel verspreidt. Het systeem is wat ons betreft prachtig en we geloven in deze aanpak.

Op Instagram heeft Capitola Watches al een groot bereik, want met bijna 200.000 volgers spreken ze veel mensen aan en hier komen ook elke dag weer nieuwe volgers bij. Dit zijn uiteindelijk ook potentiële kopers, maar ook zogenoemde ambassadors van Capitola. Mensen kopen een horloge, plaatsen een foto op Instagram met het horloge en zo hopen ze weer nieuwe kopers te vinden.

Marielle draagt bijna nooit horloges dus die heeft besloten om er geen te kopen, maar Charlie daarentegen wilde wel een mooi Capitola horloge bestellen. Het is een zwart horloge geworden met zilveren cijfers en wijzers, verder is alles zwart. Stijlvol voor de feestdagen die er in december weer aankomen.

Wil jij ook een Capitola horloge kopen? Kijk dan snel op de website en bepaal zelf welk horloge het beste bij jou past. Ze verkopen mannen en vrouwen horloges, wij zijn fan van het merk en omdat wij met hen in contact zijn gekomen kunnen we jou 15% korting aanbieden!

Als jij een horloge bij Capitola koopt en de kortingscode MELLESCATCH invult dan krijg jij 15% korting. Leuk voor jezelf, maar je kan ook een horloge weggeven aan je vrienden, familie en partner. Let wel op: er staat dat de verzending twee tot drie werkdagen duurt, maar dit is zeker langer. Houd rekening met minimaal 7 werkdagen. Veel plezier met het uitzoeken van een leuk horloge.

Website: https://capitolawatches.com/
Instagram: https://www.instagram.com/capitola/
Kortingscode: MELLESCATCH

5 gedachten over “Capitola horloges”

 1. Ik ben ook benaderd maar nu ik een promotie code moet aanmaken en mijn gegevens moet invullen vind ik het een beetje riski..
  Hoe is dat bij jullie verlopen

  Like

  1. Hi Maddy,

   Bedankt voor je berichtje.

   Uiteindelijk heeft het ons geholpen aan mooie horloges en hebben we geen problemen ondervonden. Ze geven wel aan dat ze ook foto’s van je gaan promoten, maar dat is niet gebeurd. Wat ons betreft niet heel erg, maar verwacht daar in ieder geval niet te veel van. 😉

   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag!

   Succes met de samenwerking en een fijne dag gewenst.

   Groeten,
   Charlie

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: