Inspiratie voor jouw Kerst cadeaus

De Sint en zijn pieten zijn het land nog maar net uit en nu staan de Kerstdagen voor de deur. Wij vinden dit een heerlijke periode. Samen zijn met de familie, onze eigen kerstboom optuigen, heerlijk gourmetten maar ook het Kerstontbijt mag niet ontbreken, meezingen met Mariah Carey en cadeautjes kopen voor de mensen om ons heen.

Nu willen we als Melle’s Catch zijnde onze volgers en lezers van deze blog graag wat inspiratie geven als het gaat om het kopen of vragen van cadeautjes. Soms weet je namelijk gewoon even niet meer. Wat kan ik nou geven of wat kan ik nou vragen? Lees daarom snel verder en laat je inspireren door de volgende merken.

Nølson

Ben jij op zoek naar het perfecte overhemd? Dan moet je zeker langs bij Nølson. Niek Koedam, de eigenaar, is een jonge ondernemer die keihard gaat. In zijn nieuwe pand in de Pijp in Amsterdam ontvangt hij zijn klanten met een kop koffie of biertje. Ook op zijn webshop zijn de shirts te bestellen en heb je twee tot drie werkdagen later jouw nieuwe favoriete overhemd al thuis. Kijk snel op https://www.nolson.nl en profiteer van de Kerstactie. Koop twee shirts en krijg een gratis strik ter waarde van €19,95.

Mr.Bowmont

Temperaturen onder 10, grijze wolken en een uitmuntend slagingspercentage op een flinke regenbui. Dat roept om een escape naar tropische atmosferen. Niet alleen zijn de weersomstandigheden een reden om een Mr.Bowmont aan te schaffen. Het merk van Joep Groenink staat voor de filosofie van niks doen, weg van chaos en rustgevende momenten verzamelen. Zoals Joep het noemt, een Mr.Bowmont-moment.

Binnen de huidige zwembroeken collectie van Mr.Bowmont schuilt achter ieder product een eigen personage waarin jij jezelf zou mee kunnen identificeren. Ben je getriggerd? Bekijk hier zijn Instagram pagina.

Reprimande

Wat gaan ze hard en wat komen we ze veel tegen. Via Instagram werken ze samen met verschillende influencers, ze zijn bezig met een nieuwe lijn en doneren geld aan een goed doel wanneer je een armbandje bij hen koopt. Reprimande is een merk voor iedereen die weleens een standje heeft gehad maar toch is doorgegaan. Dat is wat de eigenaren Wesley en Armand willen uitdragen met hun merk. Als je je nu inschrijft voor hun nieuwsbrief, ontvang jij een kortingscode. Snel naar de website dus!

Upfitclo

Up staat voor omhoog en vooruit kijken, fit staat voor fit zijn, voor sporten en clo staat voor clothing, kleding in het Nederlands. Zo heb je een toffe naam voor een goed sportkleding merk. Eigenaar Remon staat met Upfitclo voor kwaliteit. Shirtjes die na drie keer wassen krimpen of waar het logo van af valt, dat wilt niemand toch? Op de website van Upfitclo kies jij je eigen sportkleding (voor mannen en vrouwen), past ook goed in de goede voornemens die je hebt om volgend jaar toch echt met sporten te beginnen! Check ook de Instagram pagina voor inspiratie.

ADUH

Aduh is een stopwoordje uit Indonesië, maar ook een tof kledingmerk uit Nederland. De twee oprichters hebben allebei hun roots in Indonesië liggen en wilde graag een tof kledingmerk opzetten. ADUH is dus niet zomaar een verzonnen naam, er zit een verhaal achter. Met het merk willen de twee oprichters gastvrijheid en gezelligheid uitstralen want dat zit verweven in de Indonesische cultuur. Als men kleding van ADUH draagt moet men dit ook voelen, je moet van een feestje houden en van samen zijn houden. Het idee achter het merk hoort natuurlijk ook bij de kerstgedachte. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, check hun Instagram pagina. Of shop direct op hun nieuwe website!

Goccha

Een kledingmerk uit het oosten van Nederland die zich wilt vestigen in de rest van het land. Dat hoor je niet vaak en ook de naam van dit toffe merk hoor je niet vaak. Het is een goede, catchy naam die ze zelfs bij de Kamer van Koophandel nog niet gehoord hadden. Oprichter Bjorn gaat na de lancering van zijn merk als een trein, groeit hard op Social Media en heeft nieuwe lijn uitgebracht. Op zijn Instagram account zie je de voortgang en ook de nieuwe collectie van Goccha! Op de website van Goccha lees je het verhaal achter de vos, het logo van Goccha. Benieuwd naar meer? Go check it out!

Jacks2Gents

Nu je bovenstaande artikelen gelezen hebt en vol inspiratie zit voor de feestdagen, willen we je ook een tip geven om er in ieder geval goed uit te zien wanneer je aanschuift aan het Kerstdiner. Mocht je in Amsterdam wonen, Jacks2Gents in Amsterdam West is een barbershop waar Barber Maurice jouw een heerlijke behandeling geeft waardoor je er tijdens de Kerstdagen picobello uitziet! Kijk snel op de website om te zien wanneer je langs kunt komen. Maurice is extra open voor de feestdagen zodat hij iedereen kan knippen om er als een heer uit te zien!

IMG-20181103-WA0010
Jacks2Gents

Als laatste willen we nog terugkomen op de blogs die we hebben geschreven voor Capitola Watches en Andar Wallets. Zij hadden ons gevonden via Instagram en ook zij verkopen hele leuke producten die heel goed onder de kerstboom passen. Misschien een leuk horloge of een tof leren telefoonhoesje. Kijk snel op de blogs van Melle’s Catch en bestel via de website van de desbetreffende organisaties!

Wij van Melle’s Catch willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en we beseffen ons heel goed dat het niet draait om het geven van cadeaus, maar om het samen zijn met familie en vrienden. Daar gaan wij dan ook erg van genieten.

Fijne feestdagen allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: