CanvasCompany meets Melle’s Catch

We spraken Leo Bijlsma over CanvasCompany. Ook in deze blog lees je het verhaal achter een toffe onderneming.

Toen wij begonnen met Melle’s Catch hadden we niet gedacht dat we inmiddels al zoveel leuke gesprekken met ondernemers hadden gevoerd. Ondernemers die net begonnen zijn en nog aan het begin van hun reis staan, maar ook ondernemers die inmiddels bezig zijn met het openen van kantoren in Amerika.

Via de blog, onze Instagram pagina’s, onze Facebook pagina’s of Charlie zijn LinkedIn pagina krijgen we veel leuke reacties van mensen die onze artikelen lezen. Zo kregen we ook een berichtje van Leo Bijlsma van FotoCadeau. Hij zag de blog voorbij komen en zo zijn we met elkaar in gesprek geraakt. FotoCadeau is een onderdeel van CanvasCompany, we raakte aan de praat en daar kwam deze blog uit rollen. We zijn benieuwd hoe onze lezers en volgers het vinden en zien graag de reacties tegemoet.

fotocadeau

De eerste website van de CanvasCompany was die van CanvasCompany.nl. Deze is in 2004 online gegaan. Daarna volgde al snel andere grote websites zoals FotoOpHout.nl, FotoCadeau.nl enFotoOpGlas.nl

In 2016 is ook Wereldkaarten.nl live gegaan. Op deze website kan je allerlei prachtige wereldkaarten bestellen. Een wereldkaart op canvas, een wereldkaart op linnen, een wereldkaart op hout en ga zo maar door. Wat Melle’s Catch betreft hebben ze hier fantastisch leuke dingen, want wereldkaarten zijn weer helemaal in. Je ziet ze niet alleen meer in de klas hangen, maar ook in een woonkamer of in de slaapkamer. Wat ons betreft heel erg gaaf en een must have voor het nieuwe jaar. Wellicht een idee om als Kerst cadeau te geven.

wereldkaart

We vroegen Leo om iets meer achtergrond informatie te geven over CanvasCompany. Leo: ‘Halbe Boersma is de oprichter van het bedrijf en hij wilde altijd al een eigen bedrijf starten. Hij zag dat foto’s op canvas populair waren, werkte een idee uit en schreef zijn webshop in bij de KvK. Al snel liep het uit de hand en konden alle bestellingen niet meer in het appartementje in Amsterdam worden gemaakt. In 2005 verhuisden we daarom naar het Friese plaatsje Burum (waar Halbe zelf vandaan komt). Het bedrijf is in de jaren enorm gegroeid en momenteel werken er bijna 120 mensen.’

Op de website van CanvasCompany kan je allerlei verschillende kanten op. Wat leuk is om te doen: een collage op canvas maken. Een collage is een bundeling van meerdere prachtige foto’s. Mocht je niet kunnen kiezen uit een foto, de vormgever van CanvasCompany helpt je graag met het uitzoeken van leuke foto’s.

Wat wij je van Melle’s Catch nog mee willen geven is dat je als de wiedeweerga naar de website van CanvasCompany.nl moet gaan en de code FB40 gebruikt voor 40% korting. En op FotoCadeau.nl krijg je 50% korting op de hippe textielposters.

Hopelijk kunnen we jullie inspireren met deze blog. Wij willen in ieder geval Leo bedanken voor zijn tijd en veel succes wensen met de drukte tijdens de feestdagen.

Tot de volgende blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: