KLM x Melle’s Catch

Heb jij onze foto al gezien in het KLM magazine aan boord van een KLM vliegtuig?

De onderstaande foto hebben wij op onze Instagram pagina gepost. Het is vlak voordat wij met KLM onze eerste verre reis samen maken, de eindbestemming in juni 2016 is Bali. We hebben dan pas zes maanden verkering, maar dit leek ons een mooie eerste vakantie.

img_5442
Stripes is the new black, tenminste in 2016 dan.

Vrienden en familie vonden het een goed idee, want als je 16 uur naast elkaar in een vliegtuig overleeft dan zal het vast met de rest van de relatie ook wel goed gaan. Nou en of, want we zijn nog steeds samen! Dankzij KLM was de vliegreis naar Bali en terug naar Amsterdam erg aangenaam. De vakantie zelf was ook top en nu helpt KLM ons ook nog met publiciteit voor onze blog Melle’s Catch. Want deze foto vonden ze zo leuk dat ze de foto meerdere keren op hun Instagram account hebben geplaatst. Ook hebben ze deze foto gebruikt in een filmpje voor hun 98 jarige bestaan. Deze is te vinden op de Instagram pagina van Marielle en Charlie.

 

In ieder KLM vliegtuig ligt het KLM magazine en in dat magazine hebben ze onze foto weer geplaatst. Na alle online publiciteit die we hebben gekregen, nu ook offline publiciteit en dat vinden wij heel erg leuk. Maar echt, heel erg leuk!

Heb jij ons ook gezien? Laat het ons weten! En vergeet niet onze blog te volgen en te liken.

img_5443
#myklmmoment op de Instagram pagina van KLM.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: