Rebel Suits You

Jasper Rebel, eigenaar van Rebel Suits You. Wij spraken hem in Amsterdam over zijn eigen bedrijf. Oh ja, en hoe kende wij elkaar eigenlijk?

Jasper Rebel, de eigenaar van Rebel Suits You is nog geen jaar bezig met zijn eigen business. Een hele leuke business. Een business in de fashion wereld. Jasper maakt namelijk maatpakken voor mannen. De 26 jarige Jasper is woonachtig in Amsterdam en hier ontmoeten wij hem ook. Hoe we elkaar kennen? Geen idee meer. We hebben elkaar via Social Media gevonden en zo is dit balletje gaan rollen.

Jasper is een jonge ondernemer met een tof bedrijf. Alleen de naam al, Rebel Suits You. Misschien heeft hij geluk met zijn achternaam, maar hij springt er goed mee om. Een hippe naam in een branche die een aantal jaar geleden niet zo hip was. Want het is nog niet zo lang geleden dat mannenpakken ‘gewoon’ grijs of blauw moesten zijn en vooral niet te opvallend mochten zijn. Inmiddels is dat wel anders. Jasper meet de maten van zijn klanten op, bespreekt de wensen en geeft adviezen. Er is van alles mogelijk. Je kan een mooie stof uitkiezen, een bepaalde kleur, de binnenkant kan je zelf bepalen, welke knopen je op je pak wilt kan je kiezen, maar ook hoe jij je zakken op je jasje gestikt wilt hebben. Heerlijk toch? Een pak zoals jij dat wilt.

rebel2

Ondanks dat Rebel Suits You nog geen jaar bestaat heeft Jasper zijn verwachtingen wel overtroffen. Het loopt goed met het bedrijf, maar als ondernemer wil je altijd meer. Klagen doet hij niet. Zijn werk vind hij heerlijk. Bezig zijn met fashion, mode, met klanten, altijd op de weg en altijd aan het werk. Hij probeert één dag in de week niet te werken of niet aan werk te denken. Iedereen die eigen baas is weet dat dat bijna niet te doen is.

We sluiten onze kop koffie af, Jasper heeft een afspraak in Dordrecht. De volgende keer gaan we langs met de camera en mag hij meer vertellen over Rebel Suits You. Wil jij nu al meer weten of in contact komen met Jasper? Laat het ons weten en we gaan je helpen.

rebel 3

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: