Snelle planga!

Doe jij mee met de trend van de snelle planga of volg je de fashion experts?

Het is een nieuw begrip in Nederland: een snelle planga. Voor degene die niet weten waar dit over gaat, een snelle planga is een zonnebril. Een hele ‘snelle’ zonnebril. Rapper Donnie uit Amsterdam heeft deze trend een tijdje geleden ingebracht en sindsdien is het hard gegaan met de planga’s. Heel Instagram staat er vol mee, BN’ers posten hun foto’s met snelle planga’s, de Soos heet sinds kort ‘Snelle Planga’ en Donnie zelf heeft er een rap over gemaakt.

Bij AT5 heeft Donnie een interview gegeven en daarin gaf hij zijn definitie van een snelle planga. “De definitie van een snelle planga is als je zeg maar iemand ziet, maar je ziet z’n bril, maar je ziet hem snel. Maar je moet nog een keer kijken. Dus als je twee keer kijkt, dat is de definitie van een snelle plange ouwe.”

Kort door de bocht is een planga dus een zonnebril. Zonnebrillen zijn elke zomer weer een begrip in Nederland. Kan jij je nog herinneren dat grote, ‘pilotenbrillen’ in waren? We hebben een tijdje de klassieke Ray-Ban brillen gehad en als we de fashion experts mogen geloven is de nieuwe trend een kleine zonnebril.

We gaan terug naar de jaren 90. Een kleine zonnebril is deze zomer weer helemaal hip volgens een aantal fashion bloggers. In dit geval gaat het hele ‘less is more’ weer volledig op. Een kleine, smalle zonnebril en het liefst eentje zonder montuur.

Hieronder zie je een voorbeeld van de nieuwste trend. Ga jij hierin mee of maak jij liever de blits met jouw snelle planga deze zomer?

Een planga bestellen? Dat kan! Via www.plangas.nl bestel jij je vlotte montuurtje binnen een mum van tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: